Jednoduchý recept

Vepřové kotlety s karí a žampióny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9707

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
4 ks Vepřové kotlety
1 dl Víno bílé
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 223kJ
2% Sacharidy 6 g
23% Tuky 17 g
6% Sodík 118 mg
42% Bílkoviny 23 g

Vepřové kotlety s karí a žampióny postup přípravy receptu:

1

Kotlety naklepeme, u kosti a na okrajích nařízneme, osolíme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Vyndáme na nahřáté talíře.

2

Na výpeku zpěníme cibuli nakrájenou na kolečka, na plátky nakrájené houby, osmahneme, zaprášíme moukou, opět osmahneme, trochu podlijeme, osolíme a podusíme.

3

Přilijeme smetanu, víno, kari a ještě chvíly podusíme.

4

Výpek se žampióny nalijeme na kotlety a podáváme s rýží nebo brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept