Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 972

Ingredience

1500 g Filé z aljašské tresky
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Paprika mletá sladká
20 g Sůl
120 g Tuk
400 ml Voda pitná
80 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 073kJ
2% Sacharidy 7 g
17% Tuky 13 g
40% Sodík 797 mg
50% Bílkoviny 28 g

Rybí filé po kavkazsku postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a ve vymaštěném pekáči upečeme doměkka.

2

Ze zbylého tuku a z prosáté mouky připravíme světlou zásmažku. Přidáme mletou papriku, rozetřený česnek, necháme zpěnit a zalijeme vodou. Dobře provaříme.

3

Při podávání filé přeléváme šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept