Vepřová kýta, krkovička, plecko s jablky

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky a osmahneme na rozpáleném oleji, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, kmín, trochu podlijeme a dusíme doměkka.
  • 2
    Jablka oloupeme, nastrouháme, podusíme a přidáme k masu.
  • 3
    Vše ještě krátce podusíme, dochutíme a podáváme s vařenými brambory nebo rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 10. 9. 2015
Vepřová kýta, krkovička, plecko s jablky
Vepřová kýta, krkovička, plecko s jablky byl recept, který nadchl nejvíce manžela. Určitě mu ho budu muset uvařit znova, protože podle jeho slov: „si vážně pochutnal“. I mně tento recept chutnal a to i z toho důvodu, že byl rychle připravený 😉. Takové recepty jsou nejlepší hlavně, když máte malé hyperaktivní děti 😁.