Jednoduchý recept

Nádivka masitá

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 9742

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
1 ks Játra krůtí
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý celý
4 ks Sardelové řezy
50 g Slanina vepřová
5 polévková lžíce Strouhanka
300 g Telecí plec
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 480 kcal
Kilojoule 2 008kJ
2% Sacharidy 8 g
39% Tuky 29 g
100% Sodík 2 g
79% Bílkoviny 45 g

Nádivka masitá postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso nakrájíme, umeleme, játra rozsekáme na drobno, slaninu rozkrájíme na kostičky.

2

Vykostěné sardele usekáme a utřeme s máslem a žloutky. Pro lehčí tření přidáme 1,5 lžíce strouhané housky. Přidáme namleté maso, játra, slaninu a okořeníme. Na závěr lehce vmícháme tuhý sníh a strouhanou žemli.

Poznámka

Namísto telecího masa můžeme použít libové maso vepřové.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept