Kokosky

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
14 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevný sníh a postupně do něj zašleháme pískový i moučkový cukr. Směs mícháme ve vodní lázni, až je horká. Odstavíme z ohně a za stálého šlehání přidáme kokos. Necháme vychladnout.
  • 2
    Do vychladlé směsi lehce vmícháme mouku. Pomocí sáčku s trubičkou nastříkáme na vymazaný plech kokosky. Usušíme je v troubě při teplotě asi 50 stupňů Celsia.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.