Jednoduchý recept

Smažené rybí filé

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Smažené rybí filé 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 977

Ingredience

1000 g Filé z aljašské tresky
80 ml Mléko polotučné
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
180 g Strouhanka
20 g Sůl
200 g Tuk
60 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 441kJ
4% Sacharidy 15 g
29% Tuky 22 g
47% Sodík 936 mg
37% Bílkoviny 21 g

Smažené rybí filé postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme, obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance.

2

Porce zvolna smažíme v horkém tuku do zlatavé barvy.

3

Ihned podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Smažené rybí filé
Klasické a u nác oblíbené smažené rybí filé. Oproti receptu jsem použila podstatně více oleje na smaženíblink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept