Jednoduchý recept

Gratinované vepřové plátky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9794

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
150 g Sýr Eidam cihla 40%
4 plátek Vepřová kýta
8 plátek Šunkový salám

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 873kJ
1% Sacharidy 3 g
22% Tuky 17 g
0% Sodík 2 mg
21% Bílkoviny 12 g

Gratinované vepřové plátky postup přípravy receptu:

1

Plátky naklepeme, roztlačíme, zaprášíme paprikou a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.

2

Plátky vložíme do gratinovacích misek nebo nízké zapékací nádoby, potřeme hořčicí, poklademe plátky salámu, nakrájenou cibulí, strouhaným sýrem a zakapeme rozpuštěným máslem.

3

Dáme pod rozehřátý gril nebo do horké trouby a gratinujeme, až sýr zezlátne.

Poznámka

Podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept