Jednoduchý recept

Vepřové závitky v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9796

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Párky jemné
1 špetka Sůl
4 plátek Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 128 kcal
Kilojoule 537kJ
1% Sacharidy 3 g
15% Tuky 11 g
8% Sodík 164 mg
7% Bílkoviny 4 g

Vepřové závitky v alobalu postup přípravy receptu:

1

Plátky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, poklademe nakrájenou cibulí, plátkem slaniny a čtvrtkou párku.

2

Stočíme do závitků a každý závitek zabalíme do alobalu potřeného olejem.

3

Balíčky vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut.

Poznámka

Podáváme s brambory nebo rýží a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept