Hovězí polévka s těstovinami

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
6 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
51 mg
Vápník
7 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny zavaříme do většího množství osolené vody a za občasného promíchání je uvaříme, ne však rozvaříme.
  • 2
    Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme a okapané vložíme do vývaru z hovězích kostí.
  • 3
    Nakonec polévku dochutíme polévkovým kořením a převaříme.
  • 4
    Omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať nebo pažitku vkládáme do polévky při podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.