Jednoduchý recept

Vepřové maso dušené s mrkví

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9800

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
400 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 443kJ
4% Sacharidy 15 g
488% Tuky 366 g
3% Sodík 59 mg
35% Bílkoviny 20 g

Vepřové maso dušené s mrkví postup přípravy receptu:

1

Maso, omyjeme a nakrájíme na kostky. Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a opečeme ze všech stran.

2

Zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a dusíme do poloměkka.

3

Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka, přidáme k masu, je-li třeba, podlijeme a obojí dusíme doměkka.

4

Hotový pokrm dochutíme trochou cukru, solí a pepřem.

5

Podáváme s brambory a kompotem.

Poznámka

Možná úprava v tlakovém hrnci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept