Recept

Vepřová játra na cibulce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9812

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Játra vepřová
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 935kJ
2% Sacharidy 6 g
13% Tuky 9 g
8% Sodík 168 mg
48% Bílkoviny 27 g

Vepřová játra na cibulce postup přípravy receptu:

1

Játra očistíme a nakrájíme na tenčí kousky.

2

Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme játra, pepř, osmahneme a dusíme ve vlastní šťávě za občasného zamíchání, doměkka.

3

Zaprášíme moukou, osmahneme, trochu podlijeme a povaříme.

4

Solíme až nakonec, podáváme s brambory, rýží nebo pečivem a kompotem nebo zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept