Recept

Dušené vepřové ledvinky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9818

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
500 g Vepřové ledvinky

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 950kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
11% Sodík 213 mg
37% Bílkoviny 21 g

Dušené vepřové ledvinky postup přípravy receptu:

1

Ledvinky podélně rozřízneme, odblaníme, odstraníme tuk a močovody. Důkladně vypereme ve studené vodě. Osušíme a nakrájíme na tenké plátky.

2

Na rozehřátém sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme ledvinky, osmahneme, zaprášíme moukou, opět osmahneme, podlijeme, okořeníme a dusíme doměkka.

3

Hotové ledvinky osolíme a podáváme s brambory, rýží nebo chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept