Jednoduchý recept

Uzené maso vařené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9822

Ingredience

1 ks Cibule
3 ks Pepř černý celý
500 g Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 356kJ
6% Sacharidy 23 g
25% Tuky 19 g
56% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 24 g

Uzené maso vařené postup přípravy receptu:

1

Maso opereme, vložíme do vařící vody, přidáme cibuli a celý pepř. Vaříme, nejlépe v tlakové hrnci, doměkka.

2

Maso vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na plátky.

3

Podáváme s bramborovou kaší, knedlíky, luštěninami, zeleninovým salátem a kompotem.

Komentáře a hodnocení

 
demdern@seznam.cz
Uzené maso vařené
Vařil jsem dnes,místo chleba použil bramborovou kaši, přidal kyselou okurku a v žaludku se po jídle rozhostilo blaho----

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept