Jednoduchý recept

Uzený bůček v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9827

Ingredience

2 ks Cibule
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Sýr Eidam cihla 40%
500 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 752kJ
2% Sacharidy 6 g
63% Tuky 48 g
86% Sodík 2 g
92% Bílkoviny 52 g

Uzený bůček v alobalu postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na pět plátků. Každý plátek poprášíme paprikou, pepřem, jemně nasekanou cibulí a zakryjeme plátkem sýra.

2

Položíme na olejem potřený alobal a zabalíme. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 20 minut.

3

Podáváme s brambory, bramborovou kaší a salátem ze zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept