Jednoduchý recept

Ražniči s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9829

Ingredience

4 ks Brambory
3 ks Cibule
100 g Houby čerstvé
4 ks Paprika zelená
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
400 g Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 274kJ
7% Sacharidy 26 g
19% Tuky 15 g
48% Sodík 959 mg
38% Bílkoviny 21 g

Ražniči s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na malé plátky, oloupané syrové brambory a očištěné papriky nakrájíme na plátky. Cibuli a rajčata na kolečka.

2

Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli, bramboru, papriku, rajče a hlavičku hub.

3

Směs osolíme a opékáme na rožni nebo pánvičce s tukem.

4

Podáváme s chlebem, bramborovou nebo luštěninovou kaší.

Poznámka

Houby nemusí být.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept