Recept

Aljašská treska na karí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 985

Ingredience

300 g Cibule
250 g Citrony
20 g Kari koření
100 g Máslo čerstvé
40 g Sůl
1500 g Treska aljašská
200 g Tuk
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 671kJ
2% Sacharidy 7 g
39% Tuky 29 g
85% Sodík 2 g
49% Bílkoviny 28 g

Aljašská treska na karí postup přípravy receptu:

1

Očištěné a opláchnuté ryby nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet.

2

Potom ryby lehce opečeme na části tuku.

3

Cibuli nakrájenou najemno osmahneme na zbylém tuku, přidáme kari koření, zastříkneme vodou a vložíme opečené tresky. Dusíme téměř doměkka.

4

Před koncem dušení přidáme na zjemnění máslo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept