Jednoduchý recept

Ryba marinovaná pečená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 9851

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Mléko polotučné
1 ks Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ocet vinný
125 ml Olej stolní
1 ks Pepř černý mletý
1 ks Strouhanka
1 ks Sůl
750 g Treska aljašská
1 ks Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

77% Kalorie 1,521 kcal
Kilojoule 6 365kJ
24% Sacharidy 86 g
125% Tuky 93 g
4895% Sodík 98 g
94% Bílkoviny 53 g

Ryba marinovaná pečená postup přípravy receptu:

1

Z ryby sloupneme kůži, vložíme ji do marinády připravené z oleje, octa a koření na 3 hodiny. Následně rybu vyjmeme, necháme ji okapat a obalíme v prosáté strouhané housce.

2

Rybu pečeme v pekáčku, poléváme máslem a podlijeme trochou mléka nebo bílého vína.

Poznámka

Podáváme s rýží s italskou omáčkou z račat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept