Recept

Polévka z fazolek s krupicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9903

Ingredience

1 ks Cibule
110 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
2 polévková lžíce Pšeničná krupice
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 146 kcal
Kilojoule 612kJ
3% Sacharidy 10 g
13% Tuky 9 g
28% Sodík 558 mg
14% Bílkoviny 8 g

Polévka z fazolek s krupicí postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené fazolky zbavené vláken a společně podusíme. Přilijeme vývar a povaříme asi 5 minut.

2

Potom za stálého míchání přisypeme krupici a vše vaříme ještě asi 7 minut. Nakonec přidáme rozklepnuté vejce a necháme je srazit.

3

Po odstavení z ohně přisypeme nasekanou petrželku, polévku osolíme a zjemníme kouskem másla.

4

Podáváme s toasty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept