Jednoduchý recept

Brambory dušené se smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9939

Ingredience

750 g Brambory vařené ve slupce
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
2 dl Smetana 16% (pochoutková)
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 280kJ
10% Sacharidy 34 g
22% Tuky 16 g
28% Sodík 566 mg
12% Bílkoviny 7 g

Brambory dušené se smetanou postup přípravy receptu:

1

Brambory uvařené ve slupce oloupeme, nakrájíme na plátky a osolíme. Opečeme je na másle na mírném ohni.

2

Potom přilijeme smetanu, přidáme nasekanou petrželku a pod pokličkou necháme zvolna dusit.

3

Podáváme jako přílohu k bílému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept