Jednoduchý recept

Studený hovězí vývar s vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9952

Ingredience

250 ml Víno červené
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 641kJ
1% Sacharidy 4 g
10% Tuky 8 g
44% Sodík 878 mg
16% Bílkoviny 9 g

Studený hovězí vývar s vínem postup přípravy receptu:

1

Hovězí vývar procedíme jemným sítem.

2

Mírně vychlazený podáváme v šálcích, nejvýše 2dl. Do polévky přilijeme kořeněné červené víno nebo destilát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept