Hovězí plátky se sardelovou pastou
60 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceSardelová pasta
- 0,25kusCeler bulvový
- 500gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPetržel kořen
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, ale nesolíme.
- 2Jemně nakrájenou cibuli smícháme se sardelovou pastou a plátky masa směsí po jedné straně potřeme. Sbalíme je potřenou stranou dovnitř a sepneme párátkem nebo jehlou.
- 3V kastrole rozehřejeme máslo a závitky opečeme. Přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu, pepř a podusíme. Podlijeme mírně vývarem nebo vodou a dodusíme. Nakonec pokrm podle chuti přisolíme.
- 4Podáváme s dušenými bramborami nebo s nočky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.