Recept

Hovězí plátky se sardelovou pastou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9955

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
2 polévková lžíce Sardelová pasta
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 279 kcal
Kilojoule 1 167kJ
2% Sacharidy 6 g
22% Tuky 16 g
10% Sodík 203 mg
52% Bílkoviny 29 g

Hovězí plátky se sardelovou pastou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, ale nesolíme.

2

Jemně nakrájenou cibuli smícháme se sardelovou pastou a plátky masa směsí po jedné straně potřeme. Sbalíme je potřenou stranou dovnitř a sepneme párátkem nebo jehlou.

3

V kastrole rozehřejeme máslo a závitky opečeme. Přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu, pepř a podusíme. Podlijeme mírně vývarem nebo vodou a dodusíme. Nakonec pokrm podle chuti přisolíme.

4

Podáváme s dušenými bramborami nebo s nočky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept