Jednoduchý recept

Filé ze sleďů s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9965

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
6 ks Rajčata
800 g Sleď čerstvý
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 287kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
10% Sodík 201 mg
44% Bílkoviny 25 g

Filé ze sleďů s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Sledě vykucháme, odřízneme hlavy, ryby rozpůlíme a vyjmeme páteř. Osolíme, poprášíme hladkou moukou moukou a opečeme na másle po obou stranách.

2

Opečené filé posypeme hrubě nasekaným česnekem, pokladme mírně osolenými plátky rajčat, posypeme nasekanou petrželovou natí, pokapeme máslem a necháme zapéct zhruba 10 minut.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší, saláty nebo hranolkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept