Jednoduchý recept

Treska dušená s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9968

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
6 polévková lžíce Olej stolní
4 ks Rohlíky bílé
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 475 kcal
Kilojoule 1 985kJ
8% Sacharidy 29 g
28% Tuky 21 g
17% Sodík 338 mg
72% Bílkoviny 41 g

Treska dušená s cibulí postup přípravy receptu:

1

Staženou tresku naporcujeme a osolíme.

2

Lžíci másla rozdělíme v žáruvzdorném kastrole, rybu na něj vložíme a dusíme 10 - 12 minut. V průběhu dušení rybu opatrně obrátíme. Podušenou rybu vyjmeme, vykostíme, podle vláken rozdělíme na kousky a opět vrátíme do šťávy.

3

Na druhé lžíci másla podusíme osolenou na kroužky nakrájenou cibuli 10 - 12 minut ( je to příloha k rybě).

4

Do středu žáruvzdorné mísy shrneme rybu, obložíme podušenou cibulí a kolem cibule rozložíme kolečka rohlíků osmažných na másle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept