Recept

Jehněčí maso s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 9975

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 kg Jehněčí plec
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Rajčata
80 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 151kJ
2% Sacharidy 6 g
40% Tuky 30 g
22% Sodík 444 mg
93% Bílkoviny 52 g

Jehněčí maso s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Omyté maso vykostíme, upravíme do tvaru válečku, protkneme slaninou a osolíme.

2

V kastrole vyškvaříme zbylou slaninu, přidáme máslo, jemně nakrájenou cibuli a osmahneme. Na tomto základu opečeme maso po celém povrchu. Přidáme koření, podlijeme vývarem a pečeme téměř doměkka.

3

Nakonec přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata, šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem másla a povaříme. Maso vyjmeme, nakrájíme a šťávu prolisujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept