Jednoduchý recept

Kapr pečený po francouzsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9978

Ingredience

1 ks Citrony
600 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 215kJ
1% Sacharidy 3 g
24% Tuky 18 g
10% Sodík 192 mg
52% Bílkoviny 29 g

Kapr pečený po francouzsku postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra osolíme. Do každé porce uděláme dva podélné zářezy a vložíme do nich kolečka citronu bez jader.

2

Porce vložíme do vymaštěné zapékací mísy, pokapeme máslem a pečeme asi 10 minut.

3

Nakonec pokrm posypeme rozsekaným vejcem uvařeným natvrdo a nasekanou petrželkou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept