Tip na nejlepší dárek k narozeninám
Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
0 0

Vybíráte dárek k narozeninám, ale nevíte si rady? Pak pro vás máme pár skvělých tipů na dárky, které nikdy nezklamou. Zároveň jsou originální, zábavné a vybírat můžete z několika různých variant, abyste se zavděčili opravdu každému. Nejlepší originální dárky najdete na e-shopu Manboxeo.cz.

Co dát mužům?

Jak vypadá originální dárek k narozeninám pro muže? Mezi ty nejoblíbenější patří dárkové Bedny s páčidlem. Aby se obdarovaný dostal dovnitř, musí vlastnoručně vypáčit víko páčidlem. Bedny jsou ručně vyráběné a precizně zpracované, takže i po vypáčení obsahu z nich bude skvělá dekorace a úložný box.

Obrázek

Co se týče obsahu, záleží jen na tom, co má obdarovaný rád. Na své si přijde pivař, který může ochutnat šest speciálů z celého světa a nejlepší evropské chipsy. S Bednou Manboxeo pro gurmána obdarovaný ochutná tradiční a poctivé pochoutky a masové speciality. Dárková Bedna pro fitkaře zase udělá radost všem, kteří tráví svůj volný čas nejraději v posilovně.

Vyberte ten správný obsah

Vybírat můžete i podle toho, kolikáté narozeniny obdarovaný slaví. Dárek k 30. narozeninám může být třeba dárkové balení s kvalitním rumem Diplomatico nebo dárkové balení pro whiskaře. Nepotrpí si na alkohol? Možná bude tou správnou volbou dárková Bedna plná luxusní americké autokosmetiky.

A co takhle dárek k 60. narozeninám? Zde se nejvíce hodí dárková Bedna Manboxeo s páčidlem pro vinaře, kde kromě výtečného vína najde také olivy, sýrové vafle, čokoládový koláč s vínem a další delikatesy. Vybrat ale můžete i dárkové balení plné ručně sbíraných sypaných čajů nebo výběrové zrnkové kávy druhu Arabica i Robusta.

Co dát ženě k narozeninám?

Hledáte spíše dárek k narozeninám pro ženu? Na e-shopu Manboxeo.cz najdete krásné dárkové Truhly. Jsou ručně vyráběné ze dřeva a zamčené na zámeček ve tvaru kabelky. Zámek má číselný kód, který obdarovaná buď vyluští z přiložené indicie, nebo zámek jednoduše přeřeže přiloženou pilkou.

 I zde je z čeho vybírat, co se obsahů týče. Mezi ty nejoblíbenější patří například dárková Truhla s Baileys nebo dárková Truhla Damboxeo s přírodní kosmetikou na tělo, vlasy i pleť, která se hodí třeba jako dárek k 18. narozeninám. Každou ženu potěší také wellness dárková Truhla, která obsahuje přípravky do koupele, kosmetiku k péči o tělo, čokoládu a svěží prosecco.

Obrázek

Je jisté, že žádná žena neodolá ani dárkové Truhle s výtečnou čokoládou, která se hodí třeba jako dárek k 50. narozeninám pro ženu. Pokud je příznivkyní míchaných koktejlů, jen pro ni je připravená dárková Truhla Damboxeo se zámečkem, indicií a pilkou se vším na přípravu koktejlu Gin Tonic. S dárkovou Truhlou ze světa zase ochutná tradiční speciality z různých koutů Evropy. Už máte vybraný dárek k narozeninám?

 

 

Komentáře

Přidat komentář
Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail


Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz

Souhlasím a jsem seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů.
lidanovakova2021-625064
dárek
Truhla s čokoládou se mi líbí. Máte odkaz? V článku není. Dcera má ráda francouzské čokolády a truhla nebo bedna s čokoládou k narozeninám zní skvěle :) Rády si také vyrábíme domácí čokoládu. Stačí kvalitní kakao, kakaové máslo a panela nebo jiné kvalitní sladidlo. ;-) Já osobně bych jako dárek nejvíc ocenila kombinaci akce a sladkého. Jen můj manžel to ještě nepochopil. Takový let balonem, to je můj sen. zde pro inspiraci: https://www.impresio.eu/zazitek/klasicky-let-balonem Třeba se mi přání letos konečně splní. :-)

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist