Vánoční inspirace
Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
0 0

Vánoční inspirace

Obrázek

Hledáte inspiraci na vánoční dárky nejen pro nadšené kuchaře a milovníky dobrého jídla? Máme pro vás pár tipů!

Pro milovníky jídla a přírody

Vaření v přírodě na ohni je čím dál tím oblíbenější zábavou. Není se čemu divit, jen málo co chutná tak dobře jako jídlo připravené po celodenní túře. Oheň mu navíc dodá jedinečnou chuť, které ani ten nejzručnějších kuchař jiným způsobem nedosáhne. Pokud doma máte nadšence do outdoorových aktivit a současně i vaření, jedním z nejlepších dárků jsou rozhodněpotřeby na venkovní vaření. Sáhnout můžete například po plynovém vařiči nebo po kempingovém nádobí, ve kterém se dá snadno uvařit v lecjakých podmínkách a k tomu ještě i v lese stolovat s jistou kulturou.

Pro milovníky pečení

O vaření se říká, že je uměním, o pečení zase, že vědou, u které se musí dodržovat přesné postupy a na rozdíl od vaření žádnou chybičku neodpustí.

Pečení nejen domácího chleba, ale také různých pochutin, je skvělou odpočinkovou činností. A s formou, která dělá radost, je to ještě o kousek větší zábava. Možná také ve svém okolí máte nadšence do pečení, který (ne až tak tajně) sní o forměNordic Ware – a kdy je lepší příležitost tento sen naplnit než právě o Vánocích? Takový dárek má navíc ještě jednu výhodu – nejen, že obdarovaného potěšíte, ale je naprosto jisté, že si za pár dní na některém z jeho výrobků pochutnáte i vy. 😊

  Obrázek

Pro každého, kdo potřebuje rychlou a zdravou svačinku

Ať už milujeme vaření jakkoliv, v realitě běžného života často prostě není čas na to připravovat si každé jídlo poctivě, jak bychom chtěli. Zvlášť sportovci se musí potýkat se zvýšenou potřebou bílkovin, které se nedají pořád nahánět pouze tvarohem a kuřecími prsy.

V takových chvílích se může hodit proteinový prášek. Jenže takové proteiny nemají moc dobrou pověst. Většinou je v jejich složení kde co a chuť také nebývá zrovna nejlepší – a najít nekvalitní protein pod stromečkem moc radosti neudělá. Co však zkusit darovat proteinové kostní vývary v prášku z certifikovaného grass-fed, volně se pasoucího dobytka? Přesně takové nabízí značkaPlanet Paleo. V nabídce této značky najdete nejen protein, ale také třeba lahodný čaj matcha, který nabíjí energií či kolagen pro mladší pokožku a zdravé klouby.

  Obrázek

 

Dárečky pro mlsné jazýčky

Chcete darovat jedlý dárek, ale napéct letos nestíháte?Máslové sušenky v elegantní plechové dóze jsou ideální volbou. Lahodné sušenky se samy rozplývají na jazyku a jen co se po nich zakouří, obdarovanému zbude krásná dóza na další cukrovinky vlastní výroby.

K lahodné večeři lahodný nápoj

Co by byl článek o dárcích do kuchyně, kdybychom v něm nezmínili také víno? Darovaný alkohol nemusí být jen rychlá improvizace na poslední chvíli. Kvalitnífrancouzské víno skvěle doplní nejen štědrovečerní večeři a každého milovníka dobrého jídla a pití zaručeně potěší.

  Obrázek

 

Komentáře

Přidat komentář
Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail


Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz

Souhlasím a jsem seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů.
 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist