Šetříme váš čas i peníze
Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
5 1

Šetříme váš čas i peníze

Obrázek

Tištěné kuchařky už nebudete potřebovat! Na začátek léta jsme pro vás připravili novinky, které určitě oceníte!

Rádi bychom vás informovali o změnách a vylepšeních www.milujivareni.cz, které jsme připravili na začátek léta, i o aplikaci pro Vaše mobilní telefony. Reagujeme tak na stále se zvyšující počet receptů, nové bezplatné registrace uživatelů a stoupající počet přístupů na www.milujivareni.cz.

Léto s novým vzhledem a možnostmi

Na základě zkušeností a také vašich přání jsme upravili vzhled webu tak, aby byl ještě víc uživatelsky příjemný. Všechny funkce zůstaly zachovány, ale mají přehlednější uspořádání. Neustále přibývající nové recepty a také zvyšující se návštěvnost webu se vzhledem k různým úpravám nijak neprojeví na rychlosti – načítání by naopak mělo být ještě rychlejší než v minulosti.

Všechny filtry pro snadné vyhledávání receptů jsou přehledně umístěny na levé straně. Rádi bychom upozornili například na možnost využití speciálních receptů pro hubnutí, různé diety nebo alergie. U všech receptů se vám také díky propojení s www.kaloricke-tabulky.cz okamžitě zobrazí kalorické a nutriční hodnoty. Zvětšili jsme formáty fotografií i videa tak, aby odpovídaly vašim představám.

Přejeme si, abyste s námi vařili rádi a také s námi nepřicházeli o drahocenný čas. Věříme, že úpravy webu budou k vaší spokojenosti.

Mobilní kuchařka ušetří váš čas i peníze!

Obrázek

Nechceme, abyste byli odkázáni jen na počítač nebo tablet, a tak jsme připravili i aplikaci pro mobilní telefony. Desítky tisíc receptů z www.milujivareni.cz  - včetně těch pro diety i alergie - i s jejich kalorickými hodnotami teď tedy můžete mít přehledně i v mobilním telefonu.

 Obrázek

Aplikace pro mobilní telefony má samozřejmě všechny funkce webu a je dokonce ještě o některé další rozšířená. Může pro vás být zajímavá i z mnoha dalších důvodů – například když zdarma registrovaný uživatel doma nebo i někde v restauraci vyfotí uvařené jídlo a přiřadí ho k správnému receptu, automaticky se mu na jeho účet připočítají tzv. zlaťáky. Za ně pak může až do výše 100 % nakoupit kvalitní zboží od ověřených výrobců v e-shopu www.vsenavareni.cz.  

S mobilní aplikací vyděláte, ale dokonce čas i peníze ušetříte! Můžete ji perfektně využít třeba při nakupování, protože se vám už nikdy nestane, že koupíte něco, co nebudete potřebovat. 

Aplikace pro mobilní telefony je zdarma ke stažení na https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.eltoro.milujivareni.app

Využijte tuto jedinečnou možnost, jak si maximálně zpříjemnit a zjednodušit vaření! S www.milujivareni.cz vás to opravdu začne bavit i v kuchyni…Přejeme Vám víc než příjemné vaření.

 

Komentáře

Přidat komentář
Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail


Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz

Souhlasím a jsem seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů.
 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist