Rádi vaříte nebo pečete? Přidejte se k nám a staňte se Testerem!
Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
0 0

Rádi vaříte nebo pečete? Přidejte se k nám a staňte se Testerem!

Obrázek

Nemusíte být profesionálové, ale pokud vás vaření nebo pečení baví, můžete se zúčastnit akce, která je v české gastronomii ojedinělá - největší internetový gastronomický portál www.milujivareni.cz vám nabízí možnost testování receptů.

Největší web o vaření a pečení se i po několika letech neustále rozvíjí. Na stránkách www.milujivareni.cz najdete nejen desítky tisíc receptů, ale i stále víc využívaný populární Gastroslovník nebo Zbožíznalství, v kterém jsou informace o nejpoužívanějších potravinách a ingrediencích.  Je zde i přehledná Kuchařská škola, s pomocí které se naučí vařit opravdu každý, nově i Cukrářská škola pro všechny, kdo chtějí víc než jen péct…

Další zajímavé možnosti pro registrované uživatele nabízí různé soutěže, kvízy, rady a recepty pro lidi s různými alergiemi a dietami.

V současné době hledáme k testování receptů kuchařky a kuchaře, které vaření a pečení skutečně baví a nemusí být profesionálové.

Testování receptů je v podstatě snadné – stačí si vybrat ještě netestovaný recept z www.milujivareni.cz, podle něj uvařit nebo upéct, udělat několik fotografií a napsat krátký komentář.

Za každý otestovaný recept je odměna 50,-Kč, navíc budete mít výsadní postavení TESTERa největšího českého gastronomického webu a především díky vašemu testování budou další uživatelé vědět, že recept je skutečně ověřený a je podle něj možné vařit nebo péct.

Staňte se testerem www.miluijivareni.cz Obrázek

  • Zašlete na e-mail recepty@milujivareni.cz vaše jméno a kontaktní údaje, do předmětu napište "Tester".
  • My Vám zašleme návod, jak postupovat - "Jak okomentovat recept", "Jak správně nafotit fotografie", atd.
  • A pak už stačí jen VAŘIT, VAŘIT, VAŘIT!!! 

NEVÁHEJTE - POČET TESTERů JE OMEZENÝ!

 

Komentáře

Přidat komentář
Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail


Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz

Souhlasím a jsem seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů.
 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist