Vaše dorty jako od profesionálů s www.ozdobdort.cz
Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
5 1

Vaše dorty jako od profesionálů s www.ozdobdort.cz

Obrázek

Pečete moučníky a dorty? Zjednodušte si svoje pečení a zdobení s kvalitními produkty e-shopu OzdobDort! Ušetříte tím mnoho času a také financí, výsledek přitom bude víc než dokonalý.

Různé koláče, moučníky a dorty se v mnoha domácnostech pečou poměrně často, na Vánoce se pak přidává ještě vánoční cukroví.

Připravit piškotové, linecké, ořechové nebo jiný druh těsta a upéct ho není až tak složité. Pokud se použijí kvalitní suroviny, dodrží předepsané složení a postup, zvládne to téměř každý. Náplně, krémy a polevy už jsou na přípravu i čas poněkud náročnější, stejně tak i konečné zdobení.

Obrázek

Domácí nebo kupované krémy, náplně, polevy…?

Aby se upečený korpus na dort stal skutečným dortem, musí se promazat, povrchově upravit a ozdobit. Stejné je to i s různými koláči, moučníky a samozřejmě i cukrovím.

Náplně, krémy i polevy si můžeme připravit doma z jednotlivých surovin. Většinou je to ale práce poměrně náročná na čas, a pokud chceme mít výbornou chuť i dokonalou konzistenci, musíme použít i kvalitní, a tak i dražší, suroviny.

Řešením jsou hotové výrobky, případně připravené směsi, které se jen upraví – a v současnosti jsou už tak kvalitní, že se naprosto vyrovnají doma připraveným a často jsou i mnohem lepší. Doba, kdy se používala čokoláda na vaření, pudink a podobné „náhražky“, už je skutečně nenávratně pryč.   

Obrázek   

To nejlepší na vaše dorty a moučníky

Výrobou hotových krémů, náplní, polev, cukrářského zdobení a dalších potřeb se zabývají různé firmy. Použití většiny z těchto výrobků je snadné a rychlé, kvalita závisí nejen na použitých surovinách, ale i zkušenostech. Mezi přední výrobce patří například společnost Kelmy, která vyrábí krémové směsi, potahovací hmoty i vynikající marcipán a mnoho dalšího jedlého cukrářského sortimentu. Kvalitní zboží této firmy i mnoha dalších výrobců pro domácí i profesionální pečení a cukrařinu najdete a můžete nakoupit z pohodlí domova nebo i své cukrárny v e-shopu OzdobDort. Mimo tzv. jedlého sortimentu jsou v nabídce i různé formy, formičky, zdobící sáčky, které e-shop odebírá od ověřených firem, jako je třeba Mastrad, Silikomart nebo House of Marie, která vyrábí jedinečné košíčky na oblíbené muffiny nebo cupcakes. 

Čokoláda je v cukrářství velmi oblíbená. Připravují se z ní polevy, přidává se do náplní, krémů i do těsta, tvarují se z ní různé dekorace…Čokoládu je možné si připravit doma, pohodlnější je ale koupit kvalitní pravou čokoládu, určenou právě pro cukrářské účely. V e-shopu OzdobDort ji mají hned v několika variantách…

Na povrch dortů, některých moučníků a zákusků se používá i marcipán s lahodnou chutí mandlí. Jeho domácí výroba je poměrně složitá, ale pokud se použije již hotový kvalitní  marcipán, je konečný výsledek dokonalý jako od profesionálních cukrářů. Z marcipánu se dají vytvořit i nádherné figurky a další ozdoby.

V poslední době oblíbenou možností úpravy povrchu dortů staly i potahovací hmoty.

Konečné zdobení dortů, rolád a dalších moučníků je v současnosti již také mnohem jednodušší. V e-shopu OzdobDort jsou k dispozici například modelovací hmoty, z kterých se snadno dají vytvarovat různé dekorace podle vaší fantazie.

Jedlý papír

Absolutní hitem se v poslední době stal jedlý papír. Může se koupit v mnoha tvarech i velikostech a s různým potiskem – v současnosti je nejoblíbenější jedlý papír s motivy z filmu Ledové království. Práce s jedlým papírem je snadná, protože se velmi jednoduše připevní přímo na dortový korpus pomocí slabé vrstvičky speciálního jedlého gelu.  

Pokud byste chtěli narozeninový, dětský, svatební nebo jiný dort mít naprosto originální, je možné využít možnost tisku na jedlý papír, kterou e-shop OzdobDort nabízí za víc než přijatelné ceny.

Možností, s kterými může být vaše pečení a cukrářství zajímavější i zábavnější, najdete na e-shopu www.ozdobdort.cz mnohem víc. Pečení a zdobení dortů, rolád, moučníků nebo cukroví už jednodušší asi být ani nemůže – potvrzuje to i garanta e-shopu OzdobDort Iveta Fabešová, majitelka několika cukráren a autorka čtyř kuchařských knih o pečení a cukrářství.

Obrázek

 

Komentáře

Přidat komentář
Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail


Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz

Souhlasím a jsem seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů.
 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist