- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Recepty
- Chod
- Hlavní ingredience
- Země původu
- Příprava
- Příležitost
- Speciální
- Dieta a alergie
- Dle nutričních hodnot
- Dle surovin
- Název kategorie




























































































































































- Název kategorie














































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































- Název kategorie












































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































- Název kategorie




































































































































































































































































































































































































































































































































































































































- Dle surovin
- Nalezené suroviny
Maso nakrájíme na plátky, nasolíme a posypeme grilovacím kořením. Opečeme na pánvi z každé strany 1 minutu a klademe vedle sebe na vymaštěný pekáč...








Omyté a očištěné panenky osolíme, opepříme a lehce poprášíme moukou. Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme máslo, vložíme maso a opékáme je po...







Pečlivě opláchnuté kuře vložíme do hrnce, zalijeme vodou, uvedeme do varu, omezíme příkon tepla a mírně osolíme. Přidáme pepř a nové koření,...








Vepřovou plec nebo ořez opláchneme a nakrájíme na kousky po 25g (3-4ks na porci). Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a dorůžova osmahneme na...








Do horkého tuku přisypeme prosátou mouku a připravíme světlou zásmažku. Zásmažku zalijeme chladným vývarem a mlékem, dobře rozšleháme, přisolíme...








Měkký tvaroh prolisujeme, osolíme a našleháme s rozpuštěným máslem a vejci. Vyklopíme na vál do prosáté mouky a přilijeme tolik mléka, aby se těsto...







Omyté krůtí maso nakrájíme na menší plátky a rozklepeme. Plátečky potřeme hořčicí, protlakem, osolíme a opepříme. Stočíme do roládky, zabalíme do...







Očištěnou červenou řepu nahrubo nastrouháme do mísy. Přidáme sterilovaný hrášek s mrkví, nadrobno nakrájené nakládané okurky a olivový olej. Vše...







Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, osmahneme dorůžova na tuku, vložíme maso a za stálého...







Uzenou vepřovou plec omyjeme, uvaříme téměř doměkka a nakrájíme na kostičky. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a po vychladnutí nakrájíme na...








Těsto rozválíme na pomoučené pracovní desce a vyložíme jím kulatou koláčovou formu. Dno propícháme vidličkou a formu necháme 30 minut v chladničce....








Vykostíme kuře tak, aby vznikl plát, trochu naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Pokrájíme nadrobno slaninu a žampiony a osmahneme na...








Celá vejce s cukrem našleháme do hladké a lesklé pěny. Vmícháme olej, mouku a prášek do pečiva. Připravené těsto nalijeme na plech vyložený...








Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek za stálého míchání osmažíme na rozehřátém oleji dozlatova. Přidáme rajčatový protlak, loupaná...







Předehřejeme si troubu na 200°C. Listové těsto vyválíme na tenký plát. Poklademe plátky šunky, slaniny a sýra, dobře zarolujeme do rolády. Na...







Ve vlažné vodě rozmícháme cukr, droždí a 3 lžíce mouky z odměřeného množství. Necháme 20 minut kynout na teplém místě. Potom přidáme olej,...







Připravíme si dvojitý kus alobalu o velikosti asi 30 x 30 centimetrů. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi 1 centimetr. Na stejně...







Kuřecí řízky dobře omyjeme a lehce klouby prstů naklepeme, aby byly asi 1 centimetr vysoké a osolíme. Pekáček rovnoměrně pokapeme olejem, těsně...







Oloupeme brambory, nakrájíme na kousky, zalijeme vodou, osolíme, okmínujeme a vaříme doměkka. Do hotové polévky přidáme prolisovaný česnek a...








V kastrole na rozehřátém sádle restujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli asi 15 minut. Potom přisypeme mletou papriku, krátce promícháme a...







Tisíce nejlepších receptů, s kterými ušetříte čas i peníze! Můžete vybírat podle mnoha kategorií, u každého receptu je kompletní soupis surovin, přesný postup a doba vaření. Dozvíte se i nutriční hodnoty, a dokonce můžete vyloučit recepty s potravinami, na které máte alergii. S našimi recepty dokáže vařit opravdu každý!

Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android