Paštiky, Aspiky, Teriny

Domácí játrová paštika nebo paštika z kuřecích jater i mnohé další druhy  podle našich receptů budou jistě chutným zpestřením vašeho jídelníčku. Najdete zde i různé recepty na vynikající aspik a žádný problém pro vás nebude ani velmi chutná terina. V receptech můžete vybírat nejen podle své chuti a ingrediencí, ale třeba i podle náročnosti přípravy.

Seřadit
Nalezeno 89 receptů
Zobrazení

Vepřovou plec omyjeme a nakrájíme na větší kostky, maso dáme do studené osolené vody a přivedeme k varu. Vaříme při mírné teplotě pod pokličkou 1 1...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 130 min Počet komentářů k receptu1

Oloupeme a omyjeme jablka s cibulí. Jablka bez jádřinců nakrájíme na tenké plátky, které odložíme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Na pomoučeném vále...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min Počet komentářů k receptu1

Drůbeží maso a játra umeleme na strojku. Žampiony nakrájíme na plátky, slaninu na malé kostičky. Na pánev nasypeme kostičky slaniny, zahřejeme, a...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 77 min Počet komentářů k receptu2

Uvařené, ještě horké brambory prolisujeme a necháme prochladnout. Přidáme umletá játra, osmaženou cibuli, sůl, česnek, koření, citronovou kůru,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 65 min

Dušené nebo vařené maso ze zajíce, bůček, játra a cibuli jemně umeleme. Přidáme vejce, smetanu rozpuštěné máslo, koňak, sůl a dle chuti paštikové...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Omyté maso nakrájíme na kousky, játra očistíme a polovinu odložíme stranou. Zbylá játra krájíme na kousky. Žampiony oloupeme a rozkrájíme. Slaninu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 100 min

Čirý, ohřátý vývar přecedíme, osolíme, opepříme a ochutíme octem. Plátky želatiny namočíme do studené vody asi na 10 minut, vymačkáme je a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 15 min

Do mísy vložíme paštiku z husích jater, přidáme nadrobno pokrájené, orestované lanýže, rozměklé máslo a šlehačem vyšleháme do pěny. Ze smetany...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 15 min

Omytá vepřová játra, vepřové maso a prorostlou slaninu pokrájíme na kousky a dvakrát přemeleme na masovém strojku. Pomletou směs dáme do mísy,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 160 min

Omytou vepřovou kýtu (bez kosti) nakrájíme na tenké nudličky, opláchnutou zelenou petrželku a oloupaný česnek nadrobno posekáme. V pánvi na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 125 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist