Přední hovězí

Přední hovězí se v kuchyni používá na přípravu mnoha jídel. Z předního masa je podle šéfkuchařů nejlepší hovězí guláš nebo boršč, používá se na mleté maso a vyrábí se z něj i nejjemnější chutné klobásy. Možností, co si připravit z předního hovězího masa je ale samozřejmě mnohem víc a právě zde najdete velké množství receptů, které by jste opravdu měli vyzkoušet. U některých budete příjemně překvapeni snadnou přípravou a vynikající chutí hotových jídel.

Seřadit
Nalezeno 215 receptů
Zobrazení

Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, osmahneme dorůžova na tuku, vložíme maso a za stálého...

4.8
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
5 hlasů
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu6

Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek propasírujeme, červenou cibuli nakrájíme na kolečka. Do silnostěnného...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 120 min Počet komentářů k receptu1

Maso omyjeme pod tekoucí studenou vodou, vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Osolíme a opepříme a dáme vařit na mírný oheň - vaříme celkem...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 150 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Osmažíme ji na slanině rozkrájené na kostičky a...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu1

Přední hovězí maso a vepřovou plec omyjeme, osušíme a pokrájíme na kousky. Jemně je pomeleme na masovém strojku a dáme do mísy. Očištěnou velkou...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 60 min Počet komentářů k receptu2
Recept obsahuje video

Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky po 25g. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, osmahneme ji na tuku, přidáme mletou papriku a krátce...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí a vepřové maso opláchneme a jemně umeleme s cibulí a vekou, namočenou v mléce a vymačkanou. Uzený bůček uvaříme doměkka, vykostíme a...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmažíme na části tuku lehce dozlatova. Přidáme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu1

Kosti omyjeme, rozsekáme a vložíme do hrnce. Přidáme opláchnuté hovězí a vepřové maso, zalijeme vodou, uvedeme do varu, omezíme příkon tepla,...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 180 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kostky cca po 25g. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme, osmahneme na tuku dorůžova, vložíme maso a za...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu1

Očištěné maso opláchneme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nahrubo. V kastrolu na sádle zpěníme cibuli a osmažíme dozlatova. Poté přidáme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 165 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí a vepřové maso omyjeme, mírně osolíme a jemně umeleme s cibulí. Za postupného přilévání studené vody vymícháme na lepkavou hmotu. Vepřový...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 85 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmahneme dorůžova v horkém tuku. Přidáme mletou...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu2

Hovězí a vepřové maso opláchneme, jemně umeleme s cibulí a osolíme. Přidáme pepř, drcenou majoránku, utřený česnek, rozmíchané vejce, strouhanku a...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 40 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí maso a vepřovou plec omyjeme a najemno umeleme. Přidáme prolisovaný česnek, pepř, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a 3...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Vývar připravíme obvyklým způsobem, procedíme a dochutíme polévkovým kořením a převaříme. Maso nakrájíme na drobné kostičky. Játrovou rýži a noky...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Dobře omyté a rozsekané kosti a opláchnuté hovězí maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, uvedeme do varu, omezíme příkon tepla a mírně osolíme....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 170 min

Vývar připravíme obvyklým způsobem, procedíme hustým cedníkem, dochutíme polévkovým kořením a maso nakrájíme na malé kostičky. Máslo dobře...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 140 min

Kosti omyjeme, rozsekáme a vložíme do hrnce. Zalijeme je vodou, uvedeme do varu, omezíme příkon tepla, mírně osolíme, přidáme celý pepř a zvolna...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 140 min

Hovězí maso opláchneme a uvaříme ve vývaru z hovězích kostí, který jsme předem připravili. Když maso změkne, přidáme syrové brambory nakrájené na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 140 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist