Tvaroh
Tvaroh se vyrábí z kravského nebo kozího mléka a je o velmi hodnotnou potravinou, z které se správnou úpravou s dalšími vhodnými surovinami připravují zdravá, sytá a velmi vyživná jídla. Tvaroh se používá ve studené i teplé kuchyni a v této části najdete mnoho receptů. nechybí zde například tvarohová pomazánka, bábovka nebo tvarohový koláč a řezy, tvarohové knedlíky, žemlovka s jablky, palačinky s tvarohem a mnohé další.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.