Grilování

Grilování je stále více oblíbený způsob úpravy různých druhů masa, ale i drůbeže, ryb, sýrů, zeleniny i ovoce. Grilovat můžete na rozpáleném uhlí, elektrickém nebo plynovém grilu, případně na horkých kamenech nebo speciální grilovací pánvi. Potraviny - především maso - je dobré před grilováním marinovat.

Pro perfektní grilování potřebujete nejen gril a kvalitní potraviny - především maso, ale i alespoň základní potřeby na grilování. Pak už si jen vyberete ten správný recept, pozvete přátele a můžete uspořádat báječnou grilovací párty...

Seřadit
Nalezeno 1571 receptů
Zobrazení
Recept obsahuje video

Oloupané, na kostičky nakrájené jablko smícháme v misce s rozdrobeným sýrem, nasekanými ořechy a nasekanou jarní cibulkou. Očištěné a omyté...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
3 hlasy
Celkový čas přípravy 31 min Počet komentářů k receptu3

Čerstvá rajčata oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek oloupeme a jemně nasekáme. Bazalku omyjeme a nasekáme. Všechny suroviny smícháme a tenkým...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 20 min Počet komentářů k receptu1

Do očištěné kýty uděláme po povrchu zářezy. V misce promícháme bylinky s kořením a ve směsi obalíme rozpůlené stroužky česneku. Zářezy v kýtě...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 130 min Počet komentářů k receptu1

Plátky šunky opepříme, pokapeme citronovou šťávou smíchanou s brandy a necháme chvíli proležet. Potom šunku pokapeme rozpuštěným máslem a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min Počet komentářů k receptu1

Filety z lososa bez kůže rozkrájíme na velmi tenké plátky, rozložíme na plech, vložíme pod gril a grilujeme z obou stran, až budou křupavé. Dáme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 22 min Počet komentářů k receptu1

Fíky nařízneme uprostřed do kříže a střed trochu stlačíme. Ohnivzdornou formičku vymastíme a vyložíme fíky. Portské víno s rozmarýnem a cukrem...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min Počet komentářů k receptu1

Žampiony s plochým kloboukem očistíme, klobouky použijeme a nožky odložíme. Potom nastrouháme čedar. Vezmeme dva krajíce toastového chleba a mírně...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1

Očistíme, opláchneme a důkladně osušíme hříbky a žampiony. Odřežeme jim nožičky a část z nich drobně pokrájíme (5 lžic). Omyjeme petrželku s...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min Počet komentářů k receptu1

Bílou veku nakrájíme na plátky, slaninu na slabé plátečky a sýr nastrouháme. V pánvi rozehřejeme kousek másla a na něm osmahneme anglickou slaninu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1

Cibuli nakrájíme na kolečka o tloušťce cca 1 cm. Smícháme ji s polovinou lžíce oleje, osolíme a opepříme. Pořádně promícháme a grilujeme 4 minuty z...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist