Hotová jídla

Zavařování hotových jídel není nic složitého a zde najdete různé recepty, které vám to ještě víc usnadní! Hotová uvařená jídlase do zavařovacích sklenic dávají ještě teplá. V žádném případě nezavařujeme zahuštěné omáčky, zahuštění se provádí až při jejich ohřívání před konzumací. Sklenice uzavřeme víčky a zavařujeme 45 minut až jednu hodinu ve vodě teplé 95°Celsia, pak sklenice necháme běžným způsobem pomalu vychladnout. Podobně jako hotová jídla probíhá i zavařování polévek. Vývary se zavařují v 95°Celsia  teplé vodě 30 minut, zeleninové polévky hodinu a husté polévky 75 minut.

Seřadit
Nalezeno 11 receptů
Zobrazení

Do většího hrnce dáme vařit vodu, do ní přimícháme ocet, sůl, cukr a balíček Deka. Vaříme zhruba 8 minut, poté odstavíme a lák ihned lijeme do...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 13 min Počet komentářů k receptu1

Čerstvý kopr důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme a vložíme do sklenice o objemu 5 dl. Zalijeme octem, zasypeme solí a dolijeme vodou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Čerstvý šťovík přebereme, očistíme, důkladně omyjeme a dobře namačkáme do sklenic. Zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. ...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist