Ostatní

Zavařování se nejčastěji používá k dlouhodobé konzervaci ovoce a zeleniny, zavařují se ale i hotová jídla, polévky, různé druhy masa a třeba i uzeniny. Zavařit se ale mohou i šťávy a sirupy, pečivo z třeného těsta nebo upečené cukroví. Trvanlivost pečiva se zavařením může prodloužit až na šest měsíců. Zde najdete recepty na zavařování mnoha různých druhů potravin a jídel. Všechny recepty jsou vyzkoušené a tak je můžete skutečně bez obav využít.

Seřadit
Nalezeno 3 receptů
Zobrazení

Do většího hrnce dáme vařit vodu, do ní přimícháme ocet, sůl, cukr a balíček Deka. Vaříme zhruba 8 minut, poté odstavíme a lák ihned lijeme do...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 13 min Počet komentářů k receptu1

Čerstvý kopr důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme a vložíme do sklenice o objemu 5 dl. Zalijeme octem, zasypeme solí a dolijeme vodou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Čerstvý šťovík přebereme, očistíme, důkladně omyjeme a dobře namačkáme do sklenic. Zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. ...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist