Brasserie M

Uvařte si doma vynikající jídla z kuchyně restaurace Brasserie M!

Pokud se chcete maximálně přiblížit originální chuti, aroma i vzhledu, měli byste používat jen kvalitní potraviny i ingredience a také vhodné kuchyňské vybavení a potřeby.

Seřadit
Nalezeno 9 receptů
Zobrazení

Očištěné houby nakrájíme na větší kousky, šalotku nadrobno, kroupy uvaříme předem. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme houby, zprudka osmahneme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Očištěnou šalotku nakrájíme nadrobno, mrkev s řapíkatým celerem nakrájíme na kostičky, lišky posekáme najemno. Třetinu králičího masa nakrájíme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Filety z candáta osolíme, opepříme, na oleji osmažíme z obou stran a na horkých pilinách krátce vyudíme. Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Telecí maso necháme v celku, rozmarýn se šalvějí posekáme najemno, telecí maso osolíme, opepříme, posypeme bylinkami, vložíme do pekáčku, přilijeme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 110 min

Sušené švestky zalijeme rumem a necháme máčet. Do mísy nasypeme mouku, cukr, přidáme 3 vejce a vypracujeme piškotové těsto. Rozválíme na plát,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Houby očistíme, nasekáme nadrobno, orestujeme na másle a opatrně zasuneme pod kůži holubích prsíček. Prsíčka vložíme do zapékací misky, osolíme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, olej, trošku vody a vypracujeme hladké těsto. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme mušle, osolíme, opepříme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Filety z mořského vlka osolíme, opepříme, šalotku nakrájíme nadrobno, parmezán nastrouháme, cuketu nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme máslo...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Jehněčí maso osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem, v pánvi rozehřejeme olej a maso vcelku na něm zprudka osmažíme ze všech stran. Do mixéru...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 100 min

Do kovové misky nalijeme bílé víno, likér, přidáme vanilkový cukr, žloutky, misku vložíme do vroucí vody a metlou ve vodní lázni vyšleháme pěnu....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist