Turecko

Recepty na typická jídla kuchyně Turecka vás v mnoha případech překvapí svojí poměrně jednoduchou přípravou a konečná chuť hotových jídel vás nadchne. Základem kuchyně je jehněčí, skopové a drůbeží maso, obiloviny, rýže, kukuřice a bramboryTurecké jídlo se zcela jistě stane vítaným zpestřením vašeho jídelníčku.

Seřadit
Nalezeno 200 receptů
Zobrazení

Zpěníme cibuli, přidáme kuře a opékáme aby se propeklo, přidáme strouhaný zázvor, paprikovou pastu a ještě chvíli propékáme. Odstavíme. Vmícháme...

3.5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 50 min

Namočíme do vody přes noc cizrnu, poté doměkka uvaříme v osolené vodě. Mezitím osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, česnek, zázvor a chilli...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Kapří maso zbavené kůže a kostí nakrájíme na tenké nudličky a namočíme přes noc do syrovátky. Maso tak ztratí typické rybí aroma. Druhý den...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Jehněčí mleté maso vložíme do misky, osolíme, v pánvi nasucho opražíme kmín, koriandr, hřebíčky, kardamom, pepř, přendáme do hmoždíře a rozdrtíme....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 23 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist