Kuchařská škola - videa s Radkem Šubrtem

Videonávod nebo videorecept je v mnoha případech výstižnější než fotografie nebo text - a s pomocí videa „vyučuje“ i naše Kuchařská škola. S názorným profesionálním postupem šéfkuchaře Radka Šubrta pro vás bude vaření víc než snadné...

Zpracování a příprava zeleniny

Maso, drůbež, ryby - zpracování a tepelné úpravy

Vývary a polévky

Perfektní knedlíky - houskové, bramborové, plněné, ovocné...

Saláty a tepelné úpravy zeleniny

Vejce v kuchyni - vaření, majonéza, omeleta

Správná příprava rýže, kuskusu a cizrny

Zpracování a příprava ovoce

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.