
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
Osolte jíšku trochou soli, jíška už nikdy nebude plná hrudek a žmolků, které znají všechny hospodyňky.
Pokud máte rádi bramboráky, přidejte do těsta trochu tvarohu, ohromí vás křupavost spolu s lahodnou chutí.
Pro nadýchanost koláče, bábovky nebo buchty vlijte do těsta tři lžíce horké vody.
Nikoho z nás nepotěší přilepené kynuté knedlíky s ovocem. Vypodložte pařák pečícím papírem, který propíchněte vidličkou, aby mohla stoupat pára.
Chtěli byste mít nadýchané a chutné řízečky? Přidejte do vajíček prášek do pečiva nebo pivo.
Neloupejte nové brambory, raději je vydrhněte kartáčkem. Bramborová slupka je plná vitamínu C.
Bezproblémově zbavíte mandle slupky, když je spaříte horkou vodou.
Jestliže se chystáte smažit sýr, obalte jej šunkou. Má to hned dvě výhody, nevyteče vám sýr a šunka zvýrazní jeho samotnou chuť.
Uvařené těstoviny se v odkapávači nebudou lepit, pokud do hrnce vlijete trochu vody.
Pokud máte dojem, že ovocný čaj je i po přidání cukru bez chuti, volte sirup, který dá čaji tu pravou ovocnou chuť.
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.