Andaluské gaspačo
20 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 150mililitrůVoda pitná
- 5kusůChléb toastový
- 800gramůRajčata
- 5lžicOlej olivový
- 1lžíceOcet vinný
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1122 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
22 g
Sacharidy
190 g
Vláknina
18 g
Cukr
27 g
Postup přípravy
- 1Odkrojíme kůrku z toastového chleba, nakrájíme na kostičky a dáme do mixéru.
- 2Přidáme vodu, nakrájená rajčata, papriky, cibulky, česnek, olivový olej, vinný ocet, sůl a rozmixujeme.
- 3Podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.