Artyčoková sedlina
20 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Artyčoky necháme na sítu okapat. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme artyčoky, mírně je podusíme.
- 2Smícháme vejce s mlékem, solí, pepřem a šalvějovými lístky. Směsí přelijeme artyčoky a vše necháme na mírném ohni asi 6 minut sednout.
- 3Upravíme na talíře a podáváme jako teplý předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 17. 4. 2017
Artyčoková sedlina
Výborné 😎