Artyčoková sedlina

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Artyčoky necháme na sítu okapat. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme artyčoky, mírně je podusíme.
  • 2
    Smícháme vejce s mlékem, solí, pepřem a šalvějovými lístky. Směsí přelijeme artyčoky a vše necháme na mírném ohni asi 6 minut sednout.
  • 3
    Upravíme na talíře a podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 17. 4. 2017
Artyčoková sedlina
Výborné 😎