Avokádo po katalánsku
15 min.
Ingredience
- 50gramůRozinky bílé
 - 50gramůAnčovičky konzervované
 - 50mililitrůOlej z vlašských ořechů
 - 50mililitrůOcet vinný
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 2kusyAvokádo
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
57 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
13 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rozinky necháme 1 hodinu nabobtnat ve vodě. Ančovičky nakrájíme na dlouhé plátky a osušíme ubrouskem. Z oleje, octa, pepře a soli vytvoříme marinádu.
 - 2Avokádo rozpůlíme a nakrájíme na proužky. Pokapeme je 1/2 vytvořené marinády. Rozinky necháme okapat a posypeme jimi avokádo, stejně jako s kousky ančoviček. Poté polijeme zbytkem vytvořené marinády.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.