Bageta se pstruží pomazánkou
20 min.
Ingredience
- 2kusyLimetka
 - 3lžíceKřen
 - 300gramůPstruh
 - 150gramůCeler řapíkatý
 - 1kusCibule
 - 1kusFeferony
 - 50gramůMáslo čerstvé
 - 1lžičkaPaprika mletá sladká
 - 1kusBageta
 - 20gramůPažitka
 
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
11 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ze dvou limetek vymačkáme šťávu a v misce ji smícháme s nastrouhaným křenem. Uzeného pstruha očistíme od kůže a maso nakrájíme na kostičky, které přidáme do misky k limetkové šťávě.
 - 2Stranou si nakrájíme celer na kostičky, totéž uděláme s cibulkou. Feferonku očistíme od jadérek a nakrájíme na co nejmenší kousky. Pokrájenou zeleninu přidáme do misky k ostatním surovinám.
 - 3Bagetu pokrájíme na plátky, které pomažeme máslem a lehce posypeme paprikou. Pstruží směs ještě lehce pomačkáme vidličkou a rozetřeme ji na bagetu. Hotové chlebíčky posypeme pažitkou a ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.