Bagetky osmažené s pestem
25 min.

Ingredience
- 1kusBageta
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceSmetana 16% (pochoutková)
- 1lžíceSýr Parmezán
- 50gramůPesto
- 1lžíceOlej rostlinný
- 5lžicMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Bagetu nakrájíme na 8 plátků o tloušťce asi 0,5 centimetru. Krájíme ale tak, aby vždy dva plátky držely u sebe, tedy nebyly úplně překrojené a tvořily kapsu. Do kapsy vložíme lžičku pesta a omočíme kapsy v mléce.
- 2V misce rozšleháme vejce, přidáme k němu 3 lžíce smetany a lžíci nastrouhaného parmezánu. Každou kapsu vložíme do směsi. Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme na něj kapsičky a z obou stran je osmahneme. Hotové vkládáme do vývaru z drůbeže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.