Batáty v alobalu
40 min.
Ingredience
- 600gramůBrambory sladké (Batáty)
- 8gramůSůl
- 30gramůMáslo čerstvé
- 80gramůZakysaná smetana
- 40gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Batáty oškrábeme, nakrájíme na plátky a osolíme. Na stůl rozložíme kus alobalu, doprostřed vložíme batáty, přidáme máslo, alobal zabalíme, vložíme do trouby a pečeme zhruba půl hodiny.
- 2Alobal rozbalíme, batáty promícháme se zakysanou smetanou, posypeme posekanou pažitkou a podáváme jako přílohu k pečeným pokrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.