Bechyňský řízek

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme z kýty řízky, jemně naklepeme a nařízneme okraje.
  • 2
    Osolíme, poprášíme moukou a opečeme na rozpáleném sádle po obou stranách dozlatova.
  • 3
    Vyndáme pečené řízky, zpěníme na výpeku cibulku, přisypeme na plátky nakrájené hříbky a dusíme do poloměkka.
  • 4
    Pak přidáme na nudličky nakrájenou šunku, okurky, oloupaná a nakrájená jablka. Přidáme máslo a dusíme s rajčatovým protlakem do změknutí.
  • 5
    Řízky servírujeme na teplý talíř a přeléváme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.