Bezinková kaše
50 min.

Ingredience
- 1000gramůBezinky
- 1kusPerník
- 1decilitrMléko polotučné
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaSkořice mletá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
18 g
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Bezinky necháme uležet 1 - 2 dny.
- 2Pak je otrháme ze stopek a rozvaříme. Přecedíme je a šťávu opět vaříme. Přidáme mléko, cukr dle chuti, skořici, zahustíme moukou a nastrouhaným perníkem. Omastíme máslem.
- 3Jakmile vše zhoustne na kaši, nalijeme ji do talířů.
- 4Podáváme s chlebem, který namáčíme do kaše.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.